Matematik

hjælp

08. juli 2017 af gladdk - Niveau: 8. klasse

13,6:4 nogen der har en god idé til hvordan man finder et regnestykke


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. juli 2017 af Mathias7878

Altså hvordan man regner udtrykket?

\frac{13,6}{4} = 3,4

Først find ud af, hvor amnge gange fire går op i 13,6. Det gør den 3 gange. Så har du 1,6 tilbage, fordi 13,6-12 = 1,6

Så finder du ud af, hvor mange gange 0,4 går op i 1,6. Det gør 0,4 4 gange. Dvs. 3+0.4 = 3.4

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. juli 2017 af SuneChr

.SP 090720170223.PNG

Vedhæftet fil:SP 090720170223.PNG

Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.