Matematik

HJÆLPPP

11. juli 2017 af prettygirl1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hallo

Hvordan isolere jeg p i denne formel, kan ikke huske det. 

GO=FO/P+GVO

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juli 2017 af mathon

               \small GO-GVO =\frac{FO}{P}

               \small \frac{1}{GO-GVO }=\frac{P}{FO}

              \small P=\frac{FO}{GO-GVO }


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juli 2017 af mathon

Brug en mere relevant overskrift næste gang!


Skriv et svar til: HJÆLPPP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.