Kemi

Hjælp :(

19. juli 2017 af Mila97 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave, hvordan kan jeg beregne koncentrationen af en blanding som der står i opgaven. Jeg vil gerne beregne koncentrationen så jeg kan bestemme relativrespons faktor bagefter

Opgaven står i den det vedhæfte billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juli 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juli 2017 af mathon

Standard
Stam
opløsninger:
                                 \small \small \begin {array} {c|c} \mathbf{\color{Red} stof}& \mathbf{\color{Blue}molaritet}\\ \hline ethylacetat&0{.}114907\\ \hline propan-1-ol&0{.}190695\\ \hline 2-mehyl-butan-1-ol&0{.}110323\\ \hline butan-1-ol&0{.}147862 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juli 2017 af mathon

…som skal afrundes til 4 dec.


Svar #4
20. juli 2017 af Mila97 (Slettet)

Ja men hvordan gjort du det ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. juli 2017 af mathon

Du skal finde molmasserne.

Dernæst beregne antal mol.

Derefter dividere med volumen for at få molariteten.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juli 2017 af mathon

detaljer:
                                 \small \small \small \small \begin {array} {c|c|c} \mathbf{\color{Red} stof}&brutto\! f\! ormel& \mathbf{\color{Blue}molaritet}\\ \hline ethylacetat&C_4H_8O_2&\frac{0{.}2531}{SUM \left( \{4,8,2\}*\{12{.}011,1{.}008,15{.}999\}\right)* 0{.}025}=0{.}114907\\ \hline propan\! \! -\!\! 1\! \! -\! \! ol&C_3H_8O&\frac{0{.}1146}{SUM\left ( \{3,8,1\}*\{12{.}011,1{.}008,15{.}999\}\right )* 0{.}010 }=0{.}190695\\ \hline 2\! \!-\! \!mehyl\! \!-\! \!butan\! \!-\! \!1\! \!-\! \!ol&C_5H_{12}O&\frac{0{.}1945}{SUM\left ( \{5,12,1\}*\{12{.}011,1{.}008,15{.}999\}\right )* 0{.}020 }=0{.}110323\\ \hline butan\! \!-\! \!1\! \!-\! \!ol&C_4H_{10}O&\frac{0{.}1096}{SUM\left ( \{4,10,1\}*\{12{.}011,1{.}008,15{.}999\}\right )* 0{.}010 }=0{.}147862 \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp :(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.