Matematik

Problemer Med Matematiske Notationer.

26. juli 2017 af Rossa - Niveau: Universitet/Videregående

Hej derude.
Jeg har skrevet til jer mange gange om denne problem, som min projekt går ud på.
Antage, at vi har en funktion  f(x,y)   og g(f(x,y)).
I mit artikel møder jeg nogle notationer som:

\text{div} \left( \frac{\nabla f}{|\nabla f|} \right )       og    \frac{\partial f}{ \partial \vec{n}}

Det jeg kan indtil videre er:

\nabla f = ( f_x,f_y)    OG   |\nabla f| = \sqrt{( f_x^2+f_y^2)}
Jeg ved også, at   \text{div} \left( \frac{\nabla f}{|\nabla f|} \right ) = \frac{\partial }{\partial x} \frac{f_x}{|\nabla f|} + \frac{\partial }{\partial y} \frac{f_y}{|\nabla f|}

Mit spørgsmål er:

\frac{\partial f}{\partial \vec{n}} = ?
Vil nogen derude regne notationsmæssigt     \frac{\partial f}{\partial \vec{n}}, ligesom jeg har gjort for  \text{div} \left( \frac{\nabla f}{|\nabla f|} \right )  ?

På forhånd tak
 


Skriv et svar til: Problemer Med Matematiske Notationer.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.