Matematik

omsæt

11. august 2017 af sofiaaae (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvordan omsætter man til dm2???

46m2=     dm2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2017 af JulieW99

1m=10dm

1m2=100dm(Skulle jeg da nok mene)

- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. august 2017 af StoreNord

Forholdet mellem meter og decimeter er 10.

Så er forholdet mellem kvadrat-meter og kvadrat-decimeter:           10² altså 100.

Så er forholdet mellem kubik-meter og kubik-decimeter:                 10³ altså 1000.


Skriv et svar til: omsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.