Fysik

fordampningsvarme - nitrogen

11. august 2017 af NiklasLarsenMolbjerg - Niveau: B-niveau

Hej alle

Jeg håber at I kan hjælpe med følgende to opgaver. Jeg er rimelig lost.

OPGAVE: Se vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. august 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. august 2017 af mathon

a)
                     \small \Delta E_{vand}=m\cdot c\cdot \Delta T=\left (0{,}250\;kg \right )\cdot \left ( 4{,}186\; \tfrac{kJ}{kg\cdot K} \right )\cdot \left ( 27{,}5\; K-18{,}9\; K \right )

b)
                     \small \small L_{f\! ordamp}(N_2)=\frac{\Delta E_{vand}}{0{,}045\; kg}


Skriv et svar til: fordampningsvarme - nitrogen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.