Matematik

Matematik hjælp

16. august 2017 af Solzzzzz (Slettet) - Niveau: C-niveau
Jeg kan ikke finde ud af hvad dette regnestykke skal give?
(1-a)(a i anden+1)-a(a-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2017 af Anders521

Hejsa,

du har sikkert forsøgt at løse stykket. Vil du vise os hvad dit svar er?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. august 2017 af mathon

              \small \left ( 1-a \right )\left ( a^2+1 \right )-a(a-1)=a^2+1-a^3-a-(a^2-a)=a^2+1-a^3-a-a^2+a=

                     \small -a^3+1


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. august 2017 af Mathias7878

(1-a)*(a^2+1)-a*(a-1) = a^2 +1 -a^3 -a -a +a = -a^3 +1

- - -

 

 


Svar #4
16. august 2017 af Solzzzzz (Slettet)

Tak for hjælpen men kan ikke se hvor a i tredje kommer fra?

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. august 2017 af Mathias7878

Du skal gange alle led i de to første parenteser med hinanden. -a * a^2 = -a^3 

- - -

 

 


Svar #6
16. august 2017 af Solzzzzz (Slettet)

Tak for hjælpen

Skriv et svar til: Matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.