Matematik

Bestem stamfunktionen til funktionen g(x)=6/x, x>0, hvis graf går gennem punktet (e,1)

17. august 2017 af isabellahenriksen - Niveau: A-niveau

Hej. 

Jeg sidder med den her opgave som jeg godt kunne bruge noget hjælp til. 

Bestem stamfunktionen til funktionen g(x)=6/x, x>0, hvis graf går gennem punktet (e,1)

jeg kan normalt godt finde ud af det, jeg ved bare ikke hvordan man gør når det ene punkt ikke er et tal? nogen der kan hjælpe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2017 af MatHFlærer

e er et tal. Det er Eulers tal.

Svar #2
17. august 2017 af isabellahenriksen

jeps, det kom jeg også selv lige i tanke om - så nu er den lavet :-)  ellers tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2017 af MatHFlærer

Helt i orden! ;-)


Skriv et svar til: Bestem stamfunktionen til funktionen g(x)=6/x, x>0, hvis graf går gennem punktet (e,1)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.