Matematik

Forklaring af bogstaverne i formel.

19. august 2017 af Blithe - Niveau: 9. klasse

Hvad står bogstaverne for, og hvad betyder det. Og hvad er tallene?

R=\frac{K*p*d}{100*360}


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2017 af janhaa

K: kapital

p: prosent

d: dager

tror eg


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. august 2017 af Mathias7878

RR er rentetilskrivningen

KK er startkapitalen

pp er den procentvise rente p.a.

dd er antal rentedage som kapitalen vokser

DD er samlede antal rentedage på et år = 360360 dage

Dermed er nævneren i brøken altid 100%⋅360dage=36.000100%⋅360dage=36.000.

- - -

 

 


Svar #3
19. august 2017 af Blithe

Tak for hjælpen:)


Skriv et svar til: Forklaring af bogstaverne i formel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.