Kemi

Bestem standardcellepotentialet

19. august 2017 af tayfun1 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Betragt en brændselscelle som er baseret på følgende reaktion mellem methan og ilt ved 1bar og 25C

CH4(g) + 2O2(g) ⇔ 2H2O(l) + CO2(g)

Bestem brændselcellens standardcellepotentiale

Håber nogen vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2017 af janhaa

kan du bruke dette:

\Delta G=-RT\ln(K)=-nFE_{cell}

men er K=1 montro ved likevekt, fordi \Delta G=0

?


Skriv et svar til: Bestem standardcellepotentialet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.