Matematik

hjælp søges til løsning af ligninger med mellemregninger

23. august 2017 af matspasser (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligning er vedhæftet

Vedhæftet fil: lwre245.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af mathon

                                       


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2017 af mathon

                         \small \frac{(x+2)}{5}-\frac{3(x-1)}{2}=7-\frac{(x+3)}{10}       begge sider multipliceres med 10

                         \small \small 10\left (\frac{(x+2)}{5}-\frac{3(x-1)}{2} \right )=10\left (7-\frac{(x+3)}{10} \right )

                         \small \tfrac{10}{5}(x+2)-\tfrac{10\cdot 3}{2}(x-1)=70-\tfrac{10}{10}(x+3)

                         \small 2(x+2)-15(x-1)=70-(x+3)


Skriv et svar til: hjælp søges til løsning af ligninger med mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.