Matematik

løsning af ligninger med mellemregninger

23. august 2017 af matspasser (Slettet) - Niveau: B-niveau

ligning vedhæftet

Vedhæftet fil: se2345.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2017 af mathon

                                  


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2017 af mathon

         \small \frac{5(x+3)}{6}+2(x-1)=\frac{(4x-3)}{3}                 multipliceres på begge sider med 6

         \small \small 6\left (\frac{5(x+3)}{6}+2(x-1) \right )=6\cdot \frac{(4x-3)}{3}

         \small 5(x+3)+12(x-1) =2(4x-3) …


Skriv et svar til: løsning af ligninger med mellemregninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.