Bioteknologi

hjælp til en opgave haster!!!

09. september 2017 af iisommerii (Slettet) - Niveau: A-niveau

- Bestem koncentrationen af syre i opløsningen.

- Find pKs-værdier ud fra din titrerkurve.

- beregn pH i startpunktet 0 mL  og når der tilsat 3/4 af det volumen NaOH, der skal til for at nå ækvivalenspunkt 1

jeg har vedhæftet en fil hvor kurven er på


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2017 af mathon

pKs1 aflæses som den første omslagspunkts halve titratorvolumen koordinerede pH-værdi.

for 
                                    \small H_3PO_4\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_2O\, _{\textit{(l)}}\; \rightleftharpoons \; H_2P{O_4}^-\, _{\textit{(aq)}}\; +\;H_3O^+\, _{\textit{(aq)}}  
er ligevægtsbrøken:

                                              \small \small \frac{\left [H_3O^+ \right ]^2}{(0{.}03\; M)-\left [H_3O^+ \right ]}=10^{-pK_{s1}}\; M\; \; \; \; \; \; 0<\left [ H_3O^+ \right ]<0{.}03\; M

                                             \small pH=-\log\left ( \left [ H_3O^+ \right ]/M \right )


                         


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2017 af mathon

Beregn pH - i pufferopløsningen - når der er tilsat 3/4 af det volumen NaOH, der skal til for at nå første ækvivalenspunkt.

                                             \small pH=pK_{s1}+\log\left ( \tfrac{0{.}75}{1-0{.}75} \right )


Svar #3
10. september 2017 af iisommerii (Slettet)

i svar #1 hvilken sprøgsmål er det svaret på? er det beregning i ph i startpunktet 0 mL


Svar #4
10. september 2017 af iisommerii (Slettet)

?


Skriv et svar til: hjælp til en opgave haster!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.