Engelsk

Hvad er fejlen i denne sætning?

12. september 2017 af Eukaryote (Slettet) - Niveau: A-niveau

I just couldn't believe how very beautiful she sang that song yesterday


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2017 af Mathias7878

Fjern very

Beautiful skal ændres til et adverbium, da det beskriver sang, som er et verbum. Derfor tilføjes -ly til adjektivet beautiful.

- - -

 

 


Svar #2
12. september 2017 af Eukaryote (Slettet)

Tak. Hvad med denne: 

There occurred an accident in town last night when a police car was chasing a criminal 


Brugbart svar (1)

Svar #3
12. september 2017 af Maribu (Slettet)

Jeg tror man kan bevare "very". Fejlen er "beautiful", som skal have "-ly" på, fordi det hentyder til et udsagnsord (at gøre noget = at synge = to sing beautifully) og ikke et tillægsord (at være = at være smuk = to be beautiful). Dvs: "I just couldn't believe how very beautifully she sang that song yesterday". 

Og jeg ville skrive: "An accident occurred in town last night when a police car was chasing a criminal".


Skriv et svar til: Hvad er fejlen i denne sætning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.