Fysik

FysikB hjææælp

15. september 2017 af medinaa22 - Niveau: B-niveau

Hej,

Har virkelig svært ved opgave 2b i filen. Nogen kan hjælpe mig på vej og sige hvad jeg skal starte med? 

Hjæælp mig :(

Tak på forhånd

Medina


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2017 af hesch (Slettet)

a)  Energi = effekt * tid  -  alias:

[Joule] = [Watt] * [sekunder] = [Ws] = [J]

b)  Til beregning af massen af fordampet vand skal du benytte vands fordampningsvarme med enheden [kg/J].
Så hvor mange Joules leveres på 20 min? Du finder antal kg ved at gange [kg/J] med [J].

Kort sagt: støt dig til enhederne.

Antagelser: Der ses bort fra opvamning af vandtank, mv.  Der fordamper ikke vand under opvarmning.


Svar #2
16. september 2017 af medinaa22

Tak for hjælpen 


Skriv et svar til: FysikB hjææælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.