Matematik

Er dette rigtigt eller hvad er problemet

18. september 2017 af Larxx - Niveau: B-niveau

Hvad er det som jeg gør forkert i denne opgave?

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af MatHFlærer

f(50)=95.842 ca. 

Det der går galt er, at du ikke har defineret din funktion. Skriv:

f(x):=100-182.2*exp(-0.0756*x), x>0 dernæst skriv f(50). Så burde det virke.


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Du har skrevet gange i stedet for minus i udtrykket for f(50).


Svar #3
18. september 2017 af Larxx

Virker stadig ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Jeg har prøvet at regne på det og får samme resultat som #1.

Hvordan ser du, at det ikke virker?


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2017 af Roxanna

Prøv at markere dit afsnit, og tryk på knappen for oven, hvor der kun er et udråbstegn. 


Svar #6
18. september 2017 af Larxx

Mit resultat passer ihvertfald ikke over dit 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. september 2017 af Roxanna

#6 

Prøv at fjerne dit kolon i starten af ligningen. 


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Du skrev x=50 i første omgang, nu skriver du x=12.


Svar #9
18. september 2017 af Larxx

Virker ikke 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Hvordan ser du, at det ikke virker?


Svar #11
18. september 2017 af Larxx

Sådan her 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #12
18. september 2017 af Eksperimentalfysikeren

Men her indsætter du x=0, og x skal være størreend 8, for at formlen kan bruges.


Svar #13
18. september 2017 af Larxx

Forstår desværre ikke opgaven. Men tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Er dette rigtigt eller hvad er problemet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.