Matematik

vektor

18. september 2017 af adammx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke komme videre, er der en som kan hjælpe

Vedhæftet fil: Udklip1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2017 af mathon

             \small \small \overrightarrow{a}\pm \overrightarrow{b}=\bigl(\begin{smallmatrix} 1\\3 \end{smallmatrix}\bigr)\pm \bigl(\begin{smallmatrix} -2\\1 \end{smallmatrix}\bigr)=\left\{\begin{matrix} \bigl(\begin{smallmatrix} -1\\4 \end{smallmatrix}\bigr)\\ \bigl(\begin{smallmatrix} 3\\2 \end{smallmatrix}\bigr) \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.