Fysik

Bestemme et togs acceleration og hastighed

19. september 2017 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har lidt svært ved at finde ud af det med de informationer jeg har fået givet.


Svar #1
19. september 2017 af TingleFinger (Slettet)

Jeg har lige regen accelerationen ud og mangler kun hastigheden. Accelerationen fik jeg til ca. 1,04m/s^2


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2017 af mathon

Brug:
                   \small P=F\cdot v

                   \small v=\frac{P}{F}
         


Svar #3
19. september 2017 af TingleFinger (Slettet)

#2

Brug:
                   \small P=F\cdot v

                   \small v=\frac{P}{F}
         

Tak nu har jeg regnet det ud :)


Skriv et svar til: Bestemme et togs acceleration og hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.