Matematik

Baglæns reducering

19. september 2017 af MCBH93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en der kan forklarer mig om hvordan jeg reducere baglæns? Jeg forstår det ikke. Jeg kan sagtens reducere, men omvendt, forstår jeg det ikke.

Eks: 9a^2 − 30a + 25

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2017 af Anders521

Hejsa,

hvad mener du med at "reducere baglæns"?


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2017 af mathon

               \small 9a^2-30a+25=(3a)^2-2\cdot (3a)\cdot (5)+5^2=\left (3a-5 \right )^2


Svar #3
19. september 2017 af MCBH93 (Slettet)

Dette er hvad jeg mener.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #4
19. september 2017 af Anders521

Aha! Nu forstår jeg, hvad du mener. Teksten virker ret pædagogisk (og detaljeret) i forklaringen om brugen af kvadratsætningen i dit tilfælde ... og giver endda svaret. Hvad er det du ikke præcis forstår i teksten? 


Skriv et svar til: Baglæns reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.