Matematik

Andengradsligning - Løs følgende ligning (x + 6)^2 = 6x + 52 + 6x

21. september 2017 af MichaelJ123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle, der kan hjælpe mig med den her andengradsligning?
(x + 6)2 = 6x + 52 + 6x


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2017 af OliverHviid

(x + 6)2 = 6x + 52 + 6x

x²+36+12x=6x+52+6x

x²+36=52

x²=16

x=4 v x=-4


Skriv et svar til: Andengradsligning - Løs følgende ligning (x + 6)^2 = 6x + 52 + 6x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.