Kemi

beregn massen

21. september 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan hjælpe med de to sidste hvad masse i reak og produkter er?? 

PÅ forhond tak :) 

Vedhæftet fil: kemi a6.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2017 af mathon

                                                                   CH_4\, _\textit{(g)}\; +\; 2\,O_2\, _\textit{(g)}\; \rightarrow \; CO_2\, _\textit{(g)}\; +\; 2\,H_2O\, _\textit{(g)}

             \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline masse\; \left [ g \right ]&80{.}80&322{.}316&221{.}629&181{.}465\\ \hline molarmasse\; \left [ \tfrac{g}{mol} \right ]&16{.}043&31{.}998&44{.}009&18{.}015\\ \hline stofm\ae ngde\; \left [ mol \right ]&5{.}036&10{.}073&5{.}036&10{.}073\\ \hline molforhold/koef\! ficient&1&2&1&2\\ \hline \end{array}


Svar #2
21. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

Tak :9 er vi ening om at massen reaktanter og produkter er 43,3 g... Eller har jeg regnet helt ved siden af ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2017 af mathon

med 1 dec.

                        reaktantmasse = produktmasse = \small 403{.}1\; g

                   


Svar #4
21. september 2017 af tøsenkolding (Slettet)

hov der sgu stå 403,3 g. 

men hvorfor dælen for du 0,02 g mindre end mig.ved massen bed reaktanterne og produkterne... ?... hmm 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2017 af mathon

Det er et spørgsmål om antallet af decimaler i molarmasserne - alt efter hvor opslaget er foretaget.


Skriv et svar til: beregn massen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.