Kemi

massen, molarmassen, stofmængede

22. september 2017 af tøsenkolding (Slettet) - Niveau: C-niveau

ser det rigtig ud??? har stadig ikke forstået hvordan man finder massen af de andre stoffer... Nogen der kan hjælpe?? 

PÅ forhånd tusind tak 

Vedhæftet fil: kemi a8.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2017 af mathon

        


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2017 af mathon

                                                              \small \small C_2H_6O\, _{\textit{(l)}}\; +\; 3\, O_2\, _{\textit{(g)}}\; \rightarrow \; 2\, CO_2\, _{\textit{(g)}}\; +\; 3\, H_2O\, _{\textit{(g)}}
                                                                 \small \mathbf{\color{Red} \downarrow}                                       

              \small \begin{array} {|c|c|c|c|c|} \hline masse\; \left [ g \right ]&12&25{.}006&22{.}929&14{.}079\\ \hline molarmasse\; \left [\tfrac{g}{mol}\right ]&46{.}069&31{.}998&44{.}009&18{.}015\\ \hline stofm\ae ngde\; \left [ mol \right ]&0{.}2605&0{.}7815&0{.}5210&0{.}7815\\ \hline stofm.forhold/koef.&1&3&2&3\\ \hline \end{array}

                                                                                 \small \mathbf{\color{Blue} \uparrow}             \small \mathbf{\color{Blue} \uparrow}            \small \mathbf{\color{Blue} \uparrow}


de farvede pile angiver skemaets udfyldelsesretninger


Skriv et svar til: massen, molarmassen, stofmængede

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.