Matematik

(a*b)^n

22. september 2017 af NeedHelpxD (Slettet) - Niveau: C-niveau

(a*b)^n


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2017 af mathon

                         \small \small \left ( a\cdot b \right )^n=a^n\cdot b^n


Svar #2
22. september 2017 af NeedHelpxD (Slettet)

Mathon har du en forklaring på hvordan man regner dette udtryk xD


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2017 af mathon

               \small \small t=(a\cdot b)^n                                    der logaritmeres

               \small \small \log(t)=\log\left ((a\cdot b)^n \right )

               \small \small \log(t)=n\cdot \log\left ( a\cdot b \right )

               \small \small \log(t)=n\cdot\left ( \log\left ( a \right ) +\log (b) \right )

               \small \small \log(t)= n\log\left ( a \right ) +n\log (b)

               \small \small \log(t)= \log\left ( a^n \right ) +\log (b^n)

               \small \small \log(t)= \log\left ( a^n\cdot b^n \right )                      to tal med samme logaritme er identiske

               \small \small t= a^n\cdot b^n


Skriv et svar til: (a*b)^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.