Matematik

Bestem arealet af M

22. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

Er der måske en rar sjæl derude der kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave? Opgaven er uden hjælpemidler, jeg kan sagtens udregne opgaven med hjælpemidler, men jeg kan desværre ikke uden, så jeg håber at der er nogen der kan hjælpe :-)

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2017 af Anders521

..? Hvor er den vedhæftede opgave?


Svar #2
22. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

den er ikke lige blevet vedhæftede det må du undskylde...Men her er den! :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2017 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #4
22. september 2017 af mathon

                      \small \small \small A_M=\int_{0}^{3}\left ( -x^3+9x \right ) \mathrm{d}x=\left[-\tfrac{1}{4}x^4+\tfrac{9}{2}x^2\right]_0^{3}


Svar #5
22. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

Hvordan kommer man så videre med det, hvis man skal komme frem til et tal?


Brugbart svar (1)

Svar #6
22. september 2017 af mathon

                     \small \small A_M=\int_{0}^{3}\left ( -x^3+9x \right ) \mathrm{d}x=\left[-\tfrac{1}{4}x^4+\tfrac{9}{2}x^2\right]_0^{3}=-\tfrac{1}{4}\cdot 3^4+\tfrac{9}{2}\cdot 3^2-\left ( -\tfrac{1}{4}\cdot 0^4+\tfrac{9}{2}\cdot 0^2 \right )


Svar #7
22. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

Kan det passe at det bliver 20,25?


Brugbart svar (1)

Svar #8
22. september 2017 af mathon

    Ja.


Svar #9
22. september 2017 af Jpz56cwg (Slettet)

Tak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.