Matematik

Lineær funktion

24. september 2017 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej Alle. 

Jeg har lige en anden opgave som jeg sidder og prøver at regne ud. 

Jeg ved der forekommer en lineær sammenhæng mellem gennemsnitlig vægt af danske kvinder samt tiden (målt i år fra start af måleperioden). 
Desuden stiger den gennemsnitlige vægt med 1.4 kg over en 5-årig periode. 

Jeg skal bestemme den årlig stigning i den gennemsnitlige vægt af danske kvinder, hvilket jeg har gjort ved at  dele 1.4 med 5. 


Men jeg er i tvivl om hvordan jeg løser opgave b? Jeg har prøvet at sætte f(4) = 0.28 * x 

men jeg får desværre ikke noget resultat. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af Mathias7878

Løs

4 = f(x)

4 = 0.28x

x = \frac{4}{0.28} = 14,3

- - -

 

 


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.