Matematik

Blandet

24. september 2017 af Ben12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Jeg sidder og er i gang med at læse op på en masse 1.G matematik, som forberedelse til en prøve. Hvordan løser man de 6 vedhæftede spørgsmål?

Tak!

Vedhæftet fil: Screenshot (3).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2017 af StoreNord

Du har sikkert selv løst nogle af dem?

1)  er korrekt.

I    3) ville jeg gange over kryds.

I    4) ville jeg gange igennem med 2 og reducere.

I    5  ville jeg isolere b i den første, og indsætte det i den anden.

I    6) er forskellen om 5 ikke er med i Værdimængden eller den er.


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2017 af Mathias7878

] betyder, at 5 er med i værdimængden. [ betyder at 5 ikke er med i værdimængden

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2017 af StoreNord

I   2.1 ville jeg sætte z udenfor en parentes i tælleren og sætte c udenfor en parentes i nævneren.

I   2.2 ville jeg sætte 2x udenfor en parentes i både tæller og nævner, samt forkorte 2x væk.

--- og så har du ikke lært en dyt!


Svar #4
24. september 2017 af Ben12345 (Slettet)

Hej igen,

Tak for svarene, de er til stor hælp. Er der eventuelt en der kan vise udregningen af opgave 4 og 2.2, da jeg stadig er i tvivl om den præcis fremgangsmåde?

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2017 af mathon

#4
             \small \frac{8+5x}{2}+7x=-5                    multiplicer med 2

             \small 2\cdot \left (\frac{8+5x}{2}+7 x\right )=2\cdot \left (-5 \right )

             \small 8+5x+14 x=-10 …    


Svar #6
24. september 2017 af Ben12345 (Slettet)

Super. Tak for det :)


Skriv et svar til: Blandet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.