Matematik

hvad er størst

10. januar 2019 af yusufkoylu - Niveau: 8. klasse

Har lige brug for lidt hjælp!

Hvad er størst: a% af b Eller b% af a

Det haster. Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. januar 2019 af Eksperimentalfysikeren

a% af b er :

\frac{a}{100}\cdot b = \frac{a\cdot b}{100}

b% af a er:

\frac{b}{100}\cdot a = \frac{a\cdot b}{100}


Svar #2
10. januar 2019 af yusufkoylu

takker!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. januar 2019 af StoreNord

\frac{a}{100 }\cdot b -\frac{b}{100} \cdot a=a \cdot b - b \cdot a =0        så de er lige store.


Svar #4
10. januar 2019 af yusufkoylu

tusind tak, stor hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #5
10. januar 2019 af StoreNord

Enighed gør stærk.


Skriv et svar til: hvad er størst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.