Matematik

Vektor

03. maj 2021 af jasm1464 - Niveau: B-niveau

hej jeg sidder fast i opgaven og er ikke den bedste til matematik, er der evt nogle som kan hjælpe mig. jeg har lavet opgave a

mange tak på forhånd

Vedhæftet fil: Mat vektore.docx

Brugbart svar (2)

Svar #1
03. maj 2021 af Oscar8795


h'(170) = 20 * x + 500
hvoraf de 20 er a, som beskriver starten af funktionen og de 500 er ved de 170 km
c)
h'(x) = 500^170, hvor x bestemmes til den samme værdi som fra a)
d)
h'(400) = 170^-1
hvilket viser den tilbagelagte distance og som er i minus første på grund af enheds forskelle
 


Svar #2
03. maj 2021 af jasm1464

#1


h'(170) = 20 * x + 500
hvoraf de 20 er a, som beskriver starten af funktionen og de 500 er ved de 170 km
c)
h'(x) = 500^170, hvor x bestemmes til den samme værdi som fra a)
d)
h'(400) = 170^-1
hvilket viser den tilbagelagte distance og som er i minus første på grund af enheds forskelle
 

hvordan har du regnet det ud? bare så jeg har en mulighed for at kunne gøre det næste gang


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2021 af Oscar8795

b)
h'(x) = a * x + b
hvoraf vi indsætter 170 fordi funktionen indstilles derfra
og vores a værdi er 20 og b er 500
c)
h'(x) = b^x som er en opløftet funktion(edited)
hvor b var 500 og x var så de 170
d)
h'(400) = 170^-1
dette bestemmes ved et output fra funktionsforskriften
og som sagt er den opløftet i -1 pga enheds relativitetsprincippet


Svar #4
03. maj 2021 af jasm1464

#3
b)
h'(x) = a * x + b
hvoraf vi indsætter 170 fordi funktionen indstilles derfra
og vores a værdi er 20 og b er 500
c)
h'(x) = b^x som er en opløftet funktion(edited)
hvor b var 500 og x var så de 170
d)
h'(400) = 170^-1
dette bestemmes ved et output fra funktionsforskriften
og som sagt er den opløftet i -1 pga enheds relativitetsprincippe
Mange tak, jeg er stadig usikker på hvordan jeg regner de resterende opgaver helt ned til opgave j

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2021 af Oscar8795

Opgave e) illustreret i paint

Vedhæftet fil:unknown.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2021 af Oscar8795


Opgave f)
672,5 * 979 * 6 = 3.950.265 m^2 for de 6 trapez vinduer
det cirkulære top vindue = r^3 * π
= 672,5 ^3 * 3,1427182818 = 9.558.33 m^2
et approximeret bud (overslagsregning) giver derfor de to værdier for henholdsvis de 6 trapez vinduer og det cirkulære
3.950.265 m^2 + 9.558.33 m^2 = 4.906.098 m^2
 


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. maj 2021 af Oscar8795


A - B = linje AB
B - C = BC
C - D = CD
 

Vedhæftet fil:unknown.png

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2021 af Oscar8795


C - E = CE
AB + BC + CD + CE = samlet længde af stænger = 23,5 m
i )
Vinklen v kan udregnes som kvaddratroden af: B - E * C = 48 grader
 


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.