Kemi

Hvordan skal man fremstille en 0,010 M Na2S2O3-opløsning, når man har en 0,400 M opløsning af Na2S2O3 til sin rådighed? Der skal fremstilles 500 mL

14. juni 2023 af SkolleNørd - Niveau: C-niveau

Hvordan skal man fremstille en 0,010 M Na2S2O3-opløsning, når man har en 0,400 M opløsning af Na2S2O3 til sin rådighed? Der skal fremstilles 500 mL


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2023 af Heptan

c1V1 = c2V2

V1 = c2V2/c1 = 0,010 M * 0,500 L/(0,400 M) = ...


Svar #2
14. juni 2023 af SkolleNørd

#1

c1V1 = c2V2

V1 = c2V2/c1 = 0,010 M * 0,500 L/(0,400 M) = ...

Er det ikke modsat?

V_før=c_efter/c_før *V_efter

    c_efter=0,010 M.

    c_før=0,400 M.

    V_efter=500mL.
0,010M/0,400M*500mL=12,5mL.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2023 af Heptan

Man kan bytte om på faktorer som man vil:

 0,010 M * 0,500 L/(0,400 M) =  0,010 M/(0,400 M)*0,500 L


Skriv et svar til: Hvordan skal man fremstille en 0,010 M Na2S2O3-opløsning, når man har en 0,400 M opløsning af Na2S2O3 til sin rådighed? Der skal fremstilles 500 mL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.