Matematik

Differentialregning

09. februar kl. 14:36 af Tes0601 - Niveau: A-niveau

Hej Alle sammen, 

Håber der nogen der vil hjælpe mig med denne opgave. 

Jeg bruger Maple. som CAS-værktøj. 

Hilsen Tessa


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar kl. 15:12 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. februar kl. 15:13 af mathon

Bemærk
                  når \small x varierer, varierer \small \left | BM \right |.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar kl. 15:14 af mathon

\small \textbf{a)}
        Brug Pythagoras.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar kl. 15:38 af mathon

\small \small\begin{array}{lllllll} \textbf{b)} \\&&\frac{1}{2}y&=&\sqrt{10^2-x^2}\\\\&&y&=&2\cdot \sqrt{10^2-x^2}&&\\\\&& R(x)&=&x\cdot2\cdot \sqrt{100-x^2}\\\\\\&& R{\, }'(x)&=&2\cdot \sqrt{100-x^2}+2x\cdot \frac{1}{2\sqrt{100-x^2}}\cdot \left ( -2x \right )=\\\\&&&& 2\cdot \sqrt{100-x^2}-\frac{2x^2}{\sqrt{100-x^2}}\\\\\\& \textup{Maximalt areal}\\&\textup{kr\ae ver bl.a.}\\&&&&R{\, }'(x)=0\; ... \end{}
      


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.