Matematik

FSA 2006 - Matematik

09. maj 2006 af LLXL (Slettet)
Nå hva synes i? Var den svær prøven?

Brugbart svar (4)

Svar #1
09. maj 2006 af 0omiao0 (Slettet)

ikk' så meget ...

Brugbart svar (2)

Svar #2
09. maj 2006 af Mester_Bean (Slettet)

HVad handlede den om i år?

Brugbart svar (11)

Svar #3
09. maj 2006 af 0omiao0 (Slettet)

om vikingeskibe ...

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)

har hørt den var mega nem

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2006 af majhes (Slettet)

Jeg synes ikke den var så slem. Men er lidt i tvivl om den sidste opg. i færdighedsdelen - hvad svarede I der? Altså den med, hvor stor sandsynligheden var for at slå summen 3 med de to terninger?

Og i problemdelen var jeg lidt i tvivl om den opgave, hvor man skulle svare på, hvor mange gange, der skulle kløves for at få 32 stykker???

Og også den, hvor man skulle skrive, hvad den størst mulige bredde for brættet var?? Hvad har I svaret der??

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. maj 2006 af Romulus (Slettet)

#5
Opgaven med de to terninger:

Med to terninger er det muligt at slå 36 forskellige kombinationer og af disse udgør summen "3" 2 ud af 36, altså er sandsynligheden = 1/18.

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. maj 2006 af majhes (Slettet)

Men den ene var en 4-sidet terning. Gælder det samme så stadig?? Den anden terning var 6-sidet.

Brugbart svar (0)

Svar #8
09. maj 2006 af GlibbR (Slettet)

Har også været oppe i dag. Sidste opgave i færdighedsdelen er 1/12

Der er nemlig 24 muligheder i alt, hvor 2 af dem giver summen 3.

Hvad skrev i kløveopgaven??



Brugbart svar (0)

Svar #9
09. maj 2006 af LinkMan (Slettet)

jeg skrev 16, i den med kløveopgaven.

Brugbart svar (0)

Svar #10
09. maj 2006 af blunt (Slettet)

Har også været oppe idag..

en er en seks siddet terning og en anden er en 4 siddet dvs 6*4 = 24

og 2 muligheder det er 2/24 ellers 1/18
eller 8,3333 %


kløve opgaven syntes jeg var meget forvirende... jeg skrev 16 gange da stammen skal deles 16 gange for at få 32 ?

Jeg vil med glæde poste alle mine svar jeg har en kopi af opgaven med hjem...


Cheers
BlunT^

Brugbart svar (0)

Svar #11
09. maj 2006 af LinkMan (Slettet)

Hvad med den med vandlinien, jeg fattede bare ingenting af det!!

Brugbart svar (0)

Svar #12
09. maj 2006 af majhes (Slettet)

Blunt: Jeg vil meget gerne se dine svar for at have noget at sammenligne med :)

Men hvorfor er det 2 muligheder for at få summen 3?? Jeg skrev at sandsynligheden var 5/6 (nok forkert) da man kunne slå 1 eller 2 på den 4-sidende = 2/4 og 1 eller 2 på den 6-sidede = 2/6. Så jeg plussede dem 3/6 + 2/6 = 5/6 - men det er helt forkert??

Svar #13
09. maj 2006 af LLXL (Slettet)

Hvad med den sidste opgave i problemløsningsdelen, hvor man skulle skrive hvad skibets ballast vægt var eller sån et eller andet..

Brugbart svar (0)

Svar #14
09. maj 2006 af LinkMan (Slettet)

jeg tror det var samme som rumfanget.

Svar #15
09. maj 2006 af LLXL (Slettet)

ok skrev jeg også..

Brugbart svar (0)

Svar #16
09. maj 2006 af blunt (Slettet)

x 1 2 3 4 5 6
---------------
1| 2 3 4 5 6 7
2| 3 4 5 6 7 8
3| 4 5 6 7 8 9
4| 5 6 7 8 9 10

ud af 24 muligheder er der kun 2 muligheder for at slå et antal der i alt giver 3 derfor 2/24 :D

Jeg poster det senere skal læse til min dansk skrf. nu.

Brugbart svar (0)

Svar #17
09. maj 2006 af majhes (Slettet)

Ang. skibets last i den sidste opg. skrev jeg, at det var 22,5 t. For skibets vægt med last var 32,5 t (rumfanget). På det der skema med dybdegang osv., kunne man se, at skibet uden last vejde 10 t ved at se på den blå linje. Så 32,5 - 10 = 22,5 t. Sådan gjorde jeg i hvert fald.

Brugbart svar (0)

Svar #18
09. maj 2006 af blunt (Slettet)

Majhes kanon det svarede jeg også..

Den opgave jeg er mest bange for er hele opgave 3

først kløve opgaven som ingen er sikre på og så den der tegning

min trekant havde en grundlinje på 18 cm og så havde den en vinkel på 11.25... og planken tegnede jeg 1 cm høj da det var 1:3 og 13,6 cm lang..

nogen der vil kaste noget oplysning på opgave 3 ?

Brugbart svar (0)

Svar #19
10. maj 2006 af majhes (Slettet)

Ang. opg. 3 lavede jeg også min tegning 18 cm høj og 11,25 grader i vinklen. Men min tegning blev kun 13 cm lang.

I den der, hvor man skulle sige hvor mange gange træet skulle kløves svarede jeg 5 - men det kan ikke passe, tror jeg. Mærkelig opgave!

Hvad svarede I, i den sidste opgave i opg. 3, hvor man skulle skrive hvor bred planken højst kunne blive? Jeg skrev 13 (min længde af planken) * 3 (da det var i forhold 1 : 3, og det blev 39 cm.

Brugbart svar (0)

Svar #20
13. maj 2006 af masih (Slettet)

synes den var mega nem.. Ang. opg. 3-1 svarede jeg at det skulle kløves 31 gange. Den eneste måde man kan være sikker på det er ved at tegne det. Planken skulle være 13 cm. bred. majhes har altså lavede det helt korrekt. Den sidste opgave i færdighedsregning skrev jeg 1/12 eller 8,5 %.

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.