Matematik

maplehjælp

09. maj kl. 21:12 af Sarahmipmip - Niveau: A-niveau

Hej, mangler opgave b men ved ikke hvordan jeg løser den med Maple

Tak på forhånd 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj kl. 22:53 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj kl. 22:53 af ringstedLC

b) Fokusér lidt mere på det du ved og lidt mindre på hvordan du gør det i CAS.

Tangentens hældningskoefficient og differentialkvotienten af f i røringspunktet er den samme:

\begin{align*} f'(x_0) &= -2=(...)\Rightarrow x_0=... \end{align*}

og røringspunktet ligger på grafen for f:

\begin{align*} R &= \bigl(x_0,f(x_0)\bigr) \end{align*}


Skriv et svar til: maplehjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.