Kommentarer til Studieportalen.dk

Loginproblemer

25. april 2011 af Kmape (Slettet)

 Jeg er oprettet som bruger af studieportalen, men hver gang jeg forsøger at logge på med KORREKT email og KORREKT kode, siger den ugyldig eller forkert email eller kode

Med venlig hilsen 

Karen-Marie Petersen


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. april 2011 af nussaa (Slettet)

hvordan er du så på nu??


Svar #2
25. april 2011 af Kmape (Slettet)

 Jamen det er også mig der vrøvler lidt, for jeg har ikke problemer med at komme på studieprotalen, det er i det øjeblik jeg skal downloade f.eks. noter til samfundsfag c, der beder den om email og kode og i det øjeblik jeg skriver det, siger den forkert email eller kode. Jeg har tjekket email fra studieportalen og jeg har skrevet korrekt email og kode, så hvorfor den gør det ved jeg ikke.


Brugbart svar (2)

Svar #3
25. april 2011 af Anxyous (Slettet)

 #2:

Du skal muligvis bruge et login til Studienet.


Svar #4
25. april 2011 af Kmape (Slettet)

Og hvordan får jeg sådan et? Jeg troede det var nok at jeg oprettede mig som bruger, men det er så ikke eller hvad?


Brugbart svar (2)

Svar #5
25. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Studienet er et helt andet website end StudiePortalen. Hvis du vil benytte materiale fra Studienet, skal du oprette en bruger der og sætte dig ind i reglerne for brugen af Studienet.


Svar #6
25. april 2011 af Kmape (Slettet)

 Det lyder som noget jeg vil prøve, men hvorfor henviser studieportalen til det når jeg ikke engang kan bruge det og de skriver jo ikke noget om at det er det der skal til. 


Brugbart svar (2)

Svar #7
25. april 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Søgefunktionen på StudiePortalen giver af og til henvisninger til materiale på Studienet; men det er sædvanligvis tydeligt markeret, at der er tale om materiale fra Studienet.


Svar #8
26. april 2011 af Kmape (Slettet)

ja, så er jeg tilbage igen, og har været inde og undersøge det. Jeg havde ikke noteret mig at der stod studienet og ikke studieportalen. Fik oprettet mig som bruger af studienet, så alt er som det skal være nu, skylder bare lige at sige tak for hjælpen til dem der svarede retur.

mvh Karen


Brugbart svar (2)

Svar #9
29. juli 2011 af Walras

Grunden til, at StudiePortalen linker til StudieNet, er, at begge sites er eget af samme firma. StudieNet er bare en måde at tjene penge på andres opgaver, mens StudiePortalen kører rundt på reklameindtægter, hvorfor opgaverne her er gratis (og var ihvertfald førhen godkendt på frivillig basis).


Skriv et svar til: Loginproblemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.