Matematik

rumfang

11. maj 2011 af omii1234 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 beregn rumfanget af en tegning med kantlægden 4,5 cm.

Beregnderefter rumfanget af en terning med den dobbelte kantlængde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj 2011 af mathon

               V1 = (4,5 cm)3

               V2 = (2·4,5 cm)3 = 23·(4,5 cm)3 = 8·V1


Svar #2
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 hvad er V


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj 2011 af mathon

V = Volumen


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. maj 2011 af NejTilSvampe

 Volumen = rumfang  :p


Svar #5
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 vil du ikke hjælpe mig med opgaven

forstår den ikke


Svar #6
11. maj 2011 af omii1234 (Slettet)

 så er resultattet  36


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. maj 2011 af NejTilSvampe

hov nej. du siger (4,5)^3 * 8  se #1


Brugbart svar (0)

Svar #8
11. maj 2011 af Nilletøz (Slettet)

 Omii, når det er en terning eller en kasse, så siger du højden gange bredden gange længden.

Ligesom når det er et areal af en firkant (længde gange bredde), så er du lige nødt til at gange den sidste side på :) 


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.