Matematik

ligning

29. maj 2011 af hjælpmor (Slettet)

0.43  + 4.06= 0.92  - 7.74

 x                       3 

er der en der ved noget om det her?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

Altså

(0,43/x) + 4,06 = (0,92/3) - 7,74 ?

Isoler alle konstanterne på højre side, og isoler så x ved at gange over kors.


Svar #2
29. maj 2011 af hjælpmor (Slettet)

hvordan gør man så med det her ----

4χ -5y=8


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. maj 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er en ligning med to ubekendte. Der kræves to ligninger med to ubekendte for at finde en entydig løsning for x og y. Med kun den ene ligning kan man isolere f.eks. y udtrykt som en funktion af x:

y = (4/5)x - 8/5


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.