Matematik

Beregn den horisontale og vertikal komposant af flg. kræfter

22. august 2011 af joeeey (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg skal beregne den horisontale og vertikale komposant af flg. kræfter. Se det vedhæftede dokument!

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2011 af mathon

 

                    Fh = cos(25º) · (10 kN)                              Fv = sin(25º) · (10 kN)

...

                    Fh = cos(110º) · (8 kN)                              Fv = sin(110º) · (8 kN)


Skriv et svar til: Beregn den horisontale og vertikal komposant af flg. kræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.