Matematik

fukntioner

01. september 2011 af anjahør (Slettet)

1 tabbel :
x         y

-2      -8

-1     -4

o       o

1       4

2       8

3       12

a) hvilke af funtionerne har grafer der er paralelle. 

b) hvilken fukntion har en graf der skærer y-aksen o (0,2)

c) hvilken af funktionerne har en graf med en negativ stigningstal

d) hvilke funktioner har grafer der skærer hinanden på y- aksen ?

HJÆÆÆÆÆLP


 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven. Hvad er sammenhængen mellem den tabel og spørgsmålene i din opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

a) Der gælder, at graferne er parallelle, hvis stigningstallet er ens for de to grafers funktioner.

b) For funktioner, hvis graf går igennem (0,2) gælder, at f(0) = 2.

c) Du ser funktionerne på formen f(x) = a·x + b, hvor a er stigningstallet.

d) For at to funktioners grafer skærer hinanden, gælder at der findes en løsning til f(x) = g(x) .


Svar #3
01. september 2011 af anjahør (Slettet)

 hvad mener du? :D


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Spørgsmålene i din opgave #0 refererer til en række forskellige funktioner, som må være defineret et sted i din opgavetekst. Ud fra det, du oplyser, kan vi kun give et generelt svar, som Studiguruen giver i #2.


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

#4

Præcis. Det var lige nøjagtigt, hvad jeg tænkte.

#3

Det lader ikke til, at du har givet alle de nødvendige oplysninger til besvarelse af opgaven, og derfor giver jeg nogle kvalificerede bud på, hvorledes opgaverne muligvis skal løses.


Skriv et svar til: fukntioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.