Kemi

opg-->varmekapacitet

04. september 2011 af uiouio (Slettet)

Se fil

Vedhæftet fil: opg.docx

Svar #1
04. september 2011 af uiouio (Slettet)

C= q/?T=4,184928kJ/2,54K=1,64761 kJ/K

 

 


Svar #2
04. september 2011 af uiouio (Slettet)

lille q, er det ikkke den specifikke varmekapacitet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2011 af Korkproppen (Slettet)

nej lille c er den specifikke varmekapacitet


Svar #4
04. september 2011 af uiouio (Slettet)

0.2130g vanillin
(C8H8O3, ) afbrændes i det samme kalorimeter, hvilket giver en temperaturstigning
på 3.25°C.

Hvad er forbrændingsvarmen pr. g

Jeg vil gerne have hjælp til overstående


Svar #5
04. september 2011 af uiouio (Slettet)

hvad er q så?


Brugbart svar (0)

Svar #6
04. september 2011 af Korkproppen (Slettet)


Svar #7
04. september 2011 af uiouio (Slettet)

jeg vil gerne have hjælp til hvordan jeg skal gøre og ikke en facitliste


Brugbart svar (0)

Svar #8
04. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Fremgangsmåden fremgår da af svaret i den tråd, der henvises til i #6.


Brugbart svar (0)

Svar #9
05. september 2011 af Korkproppen (Slettet)

Ja det burde være tydeligt for dig, hvilken fremgangsmåde der er blevet brugt.


Skriv et svar til: opg-->varmekapacitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.