Kemi

redox

01. oktober 2011 af Skønnetøs (Slettet)

Hej.

Jeg har denne opgave, hvor jeg skal finde ud af hvor meget OT stiger og falder.

Svovl brænder:

S8 + 8O2 --> 8SO2

jeg ved jeg skal finde oxidationstallene..

S8 = II

+ 8O= II

8SO2 = II og II


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af mathon


                                                         0             0              +4 -2
                                                         S8   +   8 O2   --->   8 SO2


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2011 af mathon

 

                         op    ned     antalsforhold     antal
                   S    4                         1                  8
                   O             2                2                16


Skriv et svar til: redox

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.