Matematik

Normal vektor?

06. oktober 2011 af eilif (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen som kan hjæple meg at finde normalveltor'ens koordinater hos ligningen: K: -2x+4y-8=0

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

En normalvektor til linien med ligningen ax + by + c = 0 er vektoren n = (a ; b) .


Svar #2
06. oktober 2011 af eilif (Slettet)

kan du lige udgrene det mere? får det ikke til at passe


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Udgrene det ?

En normalvektor til linien med ligningen -2x + 4y -8 = 0 aflæses at være n = (-2 ; 4) .


Svar #4
06. oktober 2011 af eilif (Slettet)

ok tak for hjælpen troede det var mere kompliseret end bare at aflæse :)


Skriv et svar til: Normal vektor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.