Matematik

Fordelingsfunktion/tæthedsfunktion

01. november 2011 af kronquist (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Betragt funktionen:
 

F(y) =ey/1+ey
 

(a) Gør rede for at F(y) er en fordelingsfunktion og opskriv den tilsvarende tæthedsfunktion.

Hvordan redegøre jeg for det er en fordelingsfunktion ? Mht. til tæthedsfunktion, går jeg ud fra man integrerer den, eller?

Håber på svar:)

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2011 af peter lind

Mener du ikke ey/(1+ey) ? For at det skal være en fordelingsfunktion skal der gælde F(x) skal vær monoton voksende. F(x1) = 0 og F(x2) = 1 x1 og x2 er henholdsvis mindste og største værdi i definitionsmængden. Hvis mængden ikke er begrænst  skal F(x)'erne erstattes med de tilsvarende grænseværdier.

tæthedsfunktionen fås ved differentiation af fordelingsfunktionen


Svar #2
01. november 2011 af kronquist (Slettet)

Super! Har fundet ud af det:) tak


Skriv et svar til: Fordelingsfunktion/tæthedsfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.