Matematik

Ubestemt integral

06. december 2011 af Zebraaaaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har en opgave jeg ikke ved hvad jeg skal stille op med. Den lyder:

 

Benyt regneregler for ubestemte integraler til at skrive hvert af tilfældene kortere. Angiv derefter integralerne.

SE VEDHÆFTET, DA JEG IKKE VED HVORDAN JEG SKAL SKRIVE INTEGRALER HERINDE

 

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2011 af mathon

 

                    ∫ (x3 - x2 + 2x)dx


Svar #2
06. december 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Kan du give en forklaring? :)


Brugbart svar (1)

Svar #3
06. december 2011 af mathon

                                                         ∫ (f(x) + g(x))dx  =  ∫ f(x)dx + ∫ g(x)dx

brugt fra højre mod venstre


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2011 af Enhver (Slettet)

∫(x3 + x)dx - ∫(x2 - x)dx  =  ∫(x3 + x -(x2 - x))dx = ∫ (x3 - x2 + 2x)dx


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. december 2011 af simonschousimonsen (Slettet)

Hvis du vil have et bevist så se det her :

Vedhæftet fil:integral.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #6
06. december 2011 af simonschousimonsen (Slettet)

bemærk at regnereglerne gælder for bestemt og ubestemt integraler, så længe du er i gymnasiet .

Argumenterne i dette dokument må også være tilfredstillende selv om de ikke ville holde for alle funktioner.

 


Svar #7
06. december 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Hvad menes der, når der skrives:

 

Angiv derefter integralerne??


Brugbart svar (1)

Svar #8
06. december 2011 af mathon

             beregn
                                 ∫ (x3 - x2 + 2x)dx


Brugbart svar (2)

Svar #9
06. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#7

Efter at have forenklet integralerne skal de rent faktisk integreres.


Brugbart svar (0)

Svar #10
06. december 2011 af simonschousimonsen (Slettet)

nej angiv integralet er præcis hvad du har gjort. hvis du skulle udregne integralet ville der stå : find en stamfunktion, eller udregn int (x^3-x^2+2x) dx


Svar #11
06. december 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Der står jo bare at jeg skal forkorte og derefter angive integralerne?

Så burde jeg da skulle gøre noget mere?


Brugbart svar (0)

Svar #12
06. december 2011 af Andersen11 (Slettet)

#11

Genlæs #8 og #9.


Brugbart svar (0)

Svar #13
06. december 2011 af simonschousimonsen (Slettet)

nej du har jo forkortet integralet , du udnyttede dets linaritet, formuleringen ligger dog op til at du skal angive en stamfunktion, husk konstanten!


Svar #14
06. december 2011 af Zebraaaaa (Slettet)

Tak!


Skriv et svar til: Ubestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.