Matematik

finde afvigelse...

25. januar 2012 af studieportalen0 (Slettet)

hej jeg vil finde den procentvise ændringer ved nogle resulter... 

jeg har fået at vide jeg skal sammen ligne værdien 

a = 0.361257 

med disse 4 værdier og finde den procentvise ændring

b = 0.328488

c = 0.373055

d = 0.793103

e = 0.58320 

 

jeg ved at jeg skal bruge denne formel

( (a-b)/a ) * 100 

men f.eks. er c > a, skal det så være 

( (c-a)/c ) * 100 

fordi ellers får jeg et negativ procenttal. eller er det ligemeget? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Afvigelsen kan godt være negativ.


Svar #2
25. januar 2012 af studieportalen0 (Slettet)

Ja.


Skriv et svar til: finde afvigelse...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.