Matematik

andengradsligninger

12. december 2012 af cecilied34 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej SP

Jeg skal lave disse opgaver, men jeg kan kun løse den første. Kan I hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. december 2012 af mathon

------------------------------

a)

                   f(8) = 82 - 7•8 + 16

b)

                   f(x) = x2 + (-7)x + 16

              a = 1
              b = (-7)
              c = 16


Svar #2
12. december 2012 af cecilied34 (Slettet)

Okay, og så anvender jeg bare formlen for toppunktet. Hvad med den sidste? (:


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. december 2012 af mathon

c)

                                 f(x)           =     g(x)

                              x2 - 7x + 16 =    x + 1

                              x2 + (-8)x + 15 = 0

 

 


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.