Matematik

Isolering

26. marts 2013 af MiniDue (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, har lidt problemer med at isolre t2 i dette:

s= ( (z√m) / (0,0008526*(t2-t))z

håber nogen kan hjælpe mig? :)

- Anne


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2013 af nielsenHTX

s= ( (z√m) / (0,0008526*(t2-t))z             s≥0 ,z>0 og m≥0

s1/z=(z√m) / (0,0008526*(t2-t)                t2≠t

0,0008526*(t2-t)*s1/z=(z√m)  så skulle den være til og klare.


Brugbart svar (2)

Svar #2
26. marts 2013 af mathon

 

                sz = m • (0,0008526(t2-t))-z

                (0,0008526(t2-t))z = m • s-z

                0,0008526(t2-t) = m1/z • s-1

                t2 - t = z√(m) / (0,0008526 s)

      t2 = (z√(m) / (0,0008526 s))  +  t

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2013 af nielsenHTX

#2 der er lige kommet et z for meget med på venstre side, første linje.


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

#0

Der er ikke balance i parenteserne i udtrykket. Det er derfor uklart, om der menes

s = ( (z√m) / (0,0008526*(t2-t)) )z

eller

s = (z√m) / (0,0008526*(t2-t))z


Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.