Matematik

Stykkevis lineære funktioner

06. april 2013 af missjojo95 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle søde mennesker

 

Jeg er igang med en aflevering og er gået i stå ved den her opgave.

 

Se vedhæftet billede... 

 

På figuren ses grafen for en stykkevis lineær funktion f.

a) Løs grafisk ligningen  f(x) = 0 .

b) Løs grafisk uligheden  f(x) > 2 .

 

Please hjælp :i 

På forhånd tak :)

Mvh Johanne

Vedhæftet fil: Ikke-navngivet1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
06. april 2013 af SuneChr

a)  f(x) = 0  for x = - 3  eller x = 11

b)  f(x) > 2  for   1 < x < 8


Svar #2
06. april 2013 af missjojo95 (Slettet)

Mange tak ;)

 

Hvordan kom du frem til det? -er det selve svaret? ;) 

 


Skriv et svar til: Stykkevis lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.