Matematik

Omskriv den fuldstændige reelle løsning til diffligningsystemet.

11. april 2013 af Raaydk (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, har fået til opgave at:

 

Opskrive den fuldstændige reelle løsning til differentialligningssystemet x'(t) = Ax(t)

Til det har jeg 2 egenvektorer og egenværdier jeg har udregnet fra opgaven før.

v1=8, 3-2i             v2 = 8 , 3+2i      

Egenværdi 1= 1+2i        Egenværdi 2= 1-2i              v1 og egenværdi 1 høre sammen, og gælder det samme for den anden.

på forhånd tak

 


Svar #1
11. april 2013 af Raaydk (Slettet)

Ved ikke om jeg skal starte med at finde den komplekse løsning?? og ud fra den lave den reelle?


Skriv et svar til: Omskriv den fuldstændige reelle løsning til diffligningsystemet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.