Matematik

Kvadratrødder

05. september 2013 af zaidihassan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal løse denne opgave. Jeg ønsker ikke løsningen, da jeg har den, men vil gerne finde ud af hvordan jeg løser den. 

Jeg er klar over, hvordan man løser en kvadratsætning, men er i tvivl om hvordan kvadratrødderne skal ganges med hinanden.

På forhånd tak

(√2-√3)(√2+√3)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2013 af mathon

brug din 2. kvadratsætning
                                               (a - b)(a + b) = a2 - b2


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. september 2013 af kieslich (Slettet)

√(a) * √(b) = √(a*b)

√5*√5 =√25 = 5


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. september 2013 af mathon

benyt
                         (a - b)(a + b) = a2 - b2

med
          a = √(2)   og   b = √(3)


Skriv et svar til: Kvadratrødder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.