Matematik

Vektorer - Maple

08. september 2013 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej. 

Jeg er virkelig i tvivl, om jeg har gjort dette korrekt. Jeg har prøvet mig frem, så det er første forsøg. 

Er dette de rette kommandoer, og er de plottet rigtigt ind. Opgaven siger nemlig i et retvinklet koordinatsystem, skal de så starte fra (0;0)?

 
Jeg har vedhæftet en fil med opgaven.

Vedhæftet fil: Vektorer1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Vektoren CD er ikke korrekt. Den skal jo starte i punktet C og gå til punktet D.


Svar #2
08. september 2013 af matematiklytter (Slettet)

with(plots);

with(plottools); l1 := arrow([8, 1], [3, 5], .2, .4, .1, color = green);

l2 := arrow([-7, 9], Vector([2, 3]), .2, .4, .1, color = red); display(l1, l2, axes = frame)

Er kommandoen ændret korrekt, så? 

Jeg troede bare, at punkt C(2;3) skulle stå først, ligesom punkt A(8;1) gør i l1


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Jeg bruger ikke Maple -- jeg vurdere blot din tegning. Men du bruger jo to forskellige kommandoer til de to pile. Den grønne pil repræsenterer korrekt vektoren AB, så brug den samme type kommando til et fremstille den anden vektor.


Svar #4
08. september 2013 af matematiklytter (Slettet)

Det her er i hvert fald den nye kommando, er det korrekt? 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Svar #5
08. september 2013 af matematiklytter (Slettet)

Jeg prøvede lige noget andet; Er dette korrekt?

Vedhæftet fil:Vektorer - udklip.PNG

Skriv et svar til: Vektorer - Maple

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.