Matematik
afleveringsopgave
02. oktober 2013 af
meta246 (Slettet)
jeg har afleveringsopgave til fredag men jeg fatter det ikke.
hjælp mig :D
Vedhæftet fil: Afleveringspgaver 7-11 (4) (1).pdf
Svar #1
02. oktober 2013 af LuckyLuc (Slettet)
7.)
a) y=ax+b
a = (y2 - y1)/ (x2-x1)
b = y1-a*x1
b) ax+b = 0
Prøv at lave opgave 7 første, så kan det være opgave 8 falder naturligt ind. Ellers skriv igen :)
Skriv et svar til: afleveringsopgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
